dilluns, 14 de desembre de 2015

Visitem l'exposició de la Montserrat Picola

Dijous passat, la Montserrat Picola, molt amablement ens va acompanyar a la visita a la seva exposició després d'haver treballat amb ella des de l'escola. Ens va anar explicant tots els quadres que havia pintat, perquè ho havia fet i amb quin material. Els infants la van escoltar amb molta atenció. Moltes gràcies Montserrat per haver col·laborat amb el nostre projecte!!!

Projecte Art: Montserrat Picola

Durant aquest primer trimestre hem començat el Projecte de l'Art. L'art inclou molts temes: pintura, escultura, música, dansa,...Per fer aquest projecte hem demanat la col·laboració de diferents artistes locals. Per començar-lo ha vingut a l'escola la Montserrat Picola. La Montserrat escriu poemes, pinta quadres i fa poques setmanes ha publicat un llibre de poemes i il·lustracions molt bonic.
El dia que va venir a l'escola ens va fer un regal molt especial, un poema de Nadal amb un dibuix molt bonic. Seguidament ens va recitar dos poemes seus que ja teniem penjat a l'estança dels més grans: Cançó de bressol i La Infantesa.

A continuació ens va ensenyar com ho feia ella per pintar amb aquarel·les, quines tècniques feia servir, com podiem fer diferents tonalitats amb la barreja de diferents colors...